Savjeti ljekara: Gost dr Ognjen Jovićević

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Zoran Vujičić, koordinator programa vladavine prava u Građanskoj alijansi.
449 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 16.02.2016. 15:58h

Mala djeca imaju sklonost da sitne predmete stavljaju u usta, guraju u nos ili uho. Šta se dešava onda kada ti predmeti dospiju u disajne puteve djeteta biće tema rubrike „Savjeti ljekara“. Na pitanja gledalaca odgovaraće dr Ognjen Jovićević, načelnik ORL odjeljenja u Institutu za bolesti djece.

Pitanja možete poslati na mail boje.jutra@gmail.com ili boje.jutra@vijesti.me.

Crnogorska pjevačica Anita Popović objavila je novi singl "Vrati se". Ovu numeru za nju je radio frontmen Divljih jagoda, Zele Lipovača, sa kojim je pjevačica sarađivala i ranije obradivši njihov veliki hit, numeru "Marija". Novu pjesmu imaće priliku da čuju i gledaoci „Boja jutra“.

Sa Filipom Anđelićem, mladim piscem iz Podgorice govorićemo o njegovom prvom romanu sa simboličnim naslovom „Profil jedne pletenice“. Iz njegovog iskustva čućemo i kakvu perspektivu imaju mladi pisci s obzirom na to kakvo je trenutno stanje na književnoj sceni kod nas.

U Bojama jutra i o neuobičajno visokim temperaturama za ovaj period godine koje utiču na zdravlje. Ljekari tvrde da su posebno rizične grupe stanovništva djeca i penzioneri. Nagle promjene vremena, objašnjavaju iz Doma zdravlja, utiču i na razvijanje virusa, zbog čega je prevencija veoma važna.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Zoran Vujičić, koordinator programa vladavine prava u Građanskoj alijansi.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: