U Podgorici i Nikšiću oduzeto 220 gr heroina

Djevojka iz Bijelog Polja, Podgoričanin i Nikšićanin uhapšeni su i uz krivične prijave privedeni nadležnim tužiocima, zbog osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
5 komentar(a)
heroin, Foto: Shutterstock.com
heroin, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 18.01.2016. 15:47h

Policija u Podgorici i Nikšiću uhapsila je tri osobe kod kojih su, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronašli i oduzeli oko 220 grama heroina.

U Podgorici je, po operativnoj informaciji, kontrolisana M.D. iz Bijelog Polja, kod koje je u torbici pronađeno oko 200 grama heroina za koji se sumnja da je bio namijenjen prodaji na području Podgorice. Sumnja se da je ona ovu drogu u prethodnom periodu nabavljala, prepakivala i dalje stavljala u promet.

"Policijski službenici su u takođe u Podgorici kontrolisali B.Đ. iz Podgorice, kod kojeg je u džepu jakne pronađeno 48 pvc pakovanja sa oko 10 grama heroina. Sumnja se da je B.Đ. u prethodnom periodu nabavljao heroin u količinama od 10 grama i više, a potom ga miješao sa smješom za miješanje sa opojnim drogama radi dobijanja na težini, prepakivao ga i stavljao u promet. Sumnja se i da je pronađeni heroin takođe bio namijenjen prodaji na ovaj način", saopšteno je iz Uprave policije.

U Nikšiću je kod Z.Š. iz Nikšića, kako se dodaje, pronađena kutija sa oko 11 grama heroina, za koji se sumnja da je bio namijenjen stavljanju u promet.

"Sva tri lica su lišena slobode i uz krivične prijave su privedena nadležnim tužiocima, zbog osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Oduzete opojne droge upućene su Forenzičkom centru radi vještačenja", saopšteno je iz policije.

Bonus video: