Kotor: Srebreničani i Kotorani osumnjičeni za pljačkanje prodavnica

Zbog osnova sumnje da su počinili razbojništvo u jednom prodajnom objektu u naselju Sveta Vrača, krivična prijava podnijeta je protiv M.M. (19) iz Srebrenice, Bosna i Hercegovina (BiH) i maloljetnog J.I. (16) iz istog grada, takođe državljanina BiH", navodi se u saopštenju Uprave policije
85 pregleda 2 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.12.2015. 18:34h

Kotorska policija rasvijetlila je dva razbojništva počinjena u novembru ove godine u tom gradu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Zbog osnova sumnje da su počinili razbojništvo u jednom prodajnom objektu u naselju Sveta Vrača, krivična prijava podnijeta je protiv M.M. (19) iz Srebrenice, Bosna i Hercegovina (BiH) i maloljetnog J.I. (16) iz istog grada, takođe državljanina BiH. Oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo, tako što je 29. novembra ove godine oko 20 časova, J.I. ušao u prodavnicu kako bi osmotrio da li ima mušterija, a zatim je u objekat ušao i M.M. koji je, kako se sumnja, maskiran i uz prijetnju pištoljem od radnice ukrao oko 650 eura pazara", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da se sumnja se da su drugo krivično djelo, izvršeno 7. novembra ove godine, počinilii maloljetni N.A. (16) i M.V. (17) iz Kotora tako što su maskirani i uz prijetnju nožem koji je držao M.V. od radnice prodavnice u Škalljarima ukrali oko 270 eura pazara.

O događajima je obaviješten zamjenik Osnovnog držanog tužioca u Kotoru, koji je kvalifikovao krivična djela i naložio da se protiv ovih lica podnesu krivične prijave.

Bonus video: