Cetinjanka osumnjičena za lažno prijavljivanje

U saopštenju se dodaje da je kriminalistička obrada koja je uslijedila uputila na sumnju da se razbojništvo nije ni dogodilo, već da je O.I. prisvojila novac koji joj je bio povjeren u radu i time pribavila protivpravnu imovinsku korist u navedenom iznosu
11 komentar(a)
novac, koverta sa parama
novac, koverta sa parama
Ažurirano: 10.12.2015. 17:09h

Cetinjska policija juče je uhapsila O.I. (38) iz Cetinja, zbog sumnje da je počinila krivično djelo lažno prijavljivanje u sticaju sa krivičnim djelom zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

"Ona je naime, kako se sumnja, OB Cetinje 06. decembra 2015. godine lažno prijavila da je u kladionici u Cetinju u kojoj je zaposlena počinjeno razbojništvo na način što je ženska osoba uz prijetnju nožem od nje otuđila pazar u iznosu od 580 eura", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je kriminalistička obrada koja je uslijedila uputila na sumnju da se razbojništvo nije ni dogodilo, već da je O.I. prisvojila novac koji joj je bio povjeren u radu i time pribavila protivpravnu imovinsku korist u navedenom iznosu.

"Osumnjičena O.I. je, uz krivičnu prijavu, privedena zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Cetinju, zbog osnova sumnje da je počinila navedena krivična djela. ZODT je nakon saslušanja pustio O.I. da se brani sa slobode", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: