Podgorica: Pet osoba uhapšeno zbog tuče u Balšićevoj

Prema riječima očevidaca, u tuči je učestvovalo namjanje deset osoba
163 pregleda 0 komentar(a)
pesnica, Foto: Shutterstock
pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.11.2015. 17:35h

Podgorička policija identifikovala je i lišila slobode pet lica zbog učestvovanja u tuči koja se oko 03.00 sata dogodila u Balšićevoj ulici u Podgorici.

Kako "Vijesti" saznaju, tuča se dogodila ispred lokala "Ženska kafana". Prema riječima očevidaca, u tuči je učestvovalo namjanje deset osoba, a intervenisala je i policija.

"Policijski službenici su u kratkom roku po saznanju za događaj identifikovali i lišili slobode pet lica – P.M. (26) i M.Č. (28), koji su, kako se sumnja, u tuči učestvovali na jednoj, i N.Ć. (34), B.B. (32) i N.Ć. (34), koji su u tuči učestvovali na drugoj strani. Osim ovih pet lica, u događaju je učestvovalo još jedno lice, B.B, koji je tom prilkom zadobio tešku tjelesnu povredu – frakturu desne potkoljenice", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji se, kako navode iz policije, izjasnio da se u radnjama navedenih pet lica stiču bitni elementi krivičnog djela učestvovanje u tuči, dok se za povrijeđeno lice izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Osumnjičenih pet lica će, uz krivičnu prijavu, biti privedeno ZODT u Podgorici, zbog osnova sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Bonus video: