Incidenti na presu uoči borbe: Vrijeđanje, guranje, Fjuri pokidao košulju i pokazao Vajdleru šta ga čeka

"On je definitivno preplašen i nervozan. Natjeraću ga da izgleda kao klovn, jer on to ustvari i jeste. Prvi je počeo da vrišti, prijeti, vrijeđa. On zna da ne može da me pobjedi u ringu i zato je htio ovo da prebaci na ličnu razinu.Sam sebe gleda da bodri, ali to me ne brine previše. Ja sam rođen ako borac", rekao je Fjuri nakon presa u Los Anđelesu
119 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2018. 10:08h

Pres konferencija Tajsona Fjurija i i Deontej Vajldera uoči meča za šampionski pojas WBC super-teškoj kategoriji pretvorila se u pravi cirkus.

Bilo je prozivki, psovki, guranja, prijetnji, a britanski bokser irskog porijekla je u jednom trenutku pokidao košulju sa sebe i pokazao Vajlderu šta ga čeka prvog decembra.

JWPlayer video mesto

"On je definitivno preplašen i nervozan. Natjeraću ga da izgleda kao klovn, jer on to ustvari i jeste. Prvi je počeo da vrišti, prijeti, vrijeđa. On zna da ne može da me pobjedi u ringu i zato je htio ovo da prebaci na ličnu razinu.Sam sebe gleda da bodri, ali to me ne brine previše. Ja sam rođen ako borac", rekao je Fjuri nakon presa u Los Anđelesu.

Bivši svjetski šampion je posjetio sve prisutne na slavne dane svoje karijere kada je dobio Vladimira Klička i prekinuo njegov niz od 11 godina vladavine super-teškom kategorijom.

"Čujem kako ovdje mediji i analitičari govore, Vajder dobija nokautom, ili Fjuri na poene. To nije tačno, sad da vam kažem. Nokautiraću ono njegovo lice", kazao je Fjuri.

JWPlayer video mesto

Američki borac nije ostao dužan.

"Ovo je moje vrijeme. Ovo sam čekao tokom svoje karijere. Nokautiraću Tajsona Fjurija. Kažu da sam ja samo udarač, a on bokser, ali isto su pričali i za Stiverna Bermana a znamo kako je on prošao. Pokazaću svima da i ja umijem da boksujem. A Fjuri, on ide na pod", kazao je Vajlder.

Britanac je nakon ovoga dodao da je on čovjek iz naroda.

"Ja nisam samo šampion, niti ambasador boksa. Ja sam čovjek iz naroda, i ne borim se samo za sebe već aza milione onih koji se ugledaju na mene i koje se prepoznaju u meni", rekao je Fjuri.

Galerija

Bonus video: