Marko Radulović ponovo u pritvoru

Tužilaštvo Radulovića sumnjiči da je tom Podgoričaninu sinoć sat iza ponoći prijetio da će mu zapaliti kuću i "ubiti sina koji je u zatvor"
831 pregleda 52 komentar(a)
Marko Radulović, Foto: Savo Prelević
Marko Radulović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.09.2015. 13:41h

Džudisti Marku Raduloviću tužilac je danas odredio pritvor do 72 sata zbog ugrožavanja sigurnosti ocu Podgoričanina Vasilija Šundića.

Tužilaštvo Radulovića sumnjiči da je tom Podgoričaninu sinoć sat iza ponoći prijetio da će mu zapaliti kuću i "ubiti sina koji je u zatvor".

Navodno njih dvojica su se sreli u Radulovićevom kafiću u podgoričkom naselju Blok 9.

Saslušanju džudiste prisustvovao je i njegov advokat Zoran Piperović koji je "Vijestima" rekao da je Radulović negirao da je prijetio Šundiću.

Radulović je u odbrani rekao da je otac Vasilija Šundića sat poslije ponoći u vidno alkoholisanom stanju ušao u njegov lokal i da su ga iz istog izbacile druge osobe, te da on sa njim nije imao nikakav kontakt.

Radulović je prije dva dana izašao iz zatvora nakon što je odluka sutkinje Osnovnog suda u Podgorici Željke Jovović da uvaži jemstvo od skoro pola miliona eura postala pravosnažna.

On je osuđen na osam mjeseci zatvora za zelenaštvo.

Ukoliko presuda postane pravosnažna, Radulović će, osim odlaska u zatvor, morati da plati i 3.000 eura novčane kazne.

Optužen je da je pozajmljivao novac na kamatu, a za to krivično djelo, u slučaju kada je pribavljena imovinska korist preko 3.000 eura, zaprijećena je kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina i novčana kazna.

Bonus video: