Nikšić: Požar u kući Buda Raičevića, nema povrijeđenih

„Jutros su došli iz Elektrodistribucije i makli žicu koja se sva istopila. Kuća je kompletno renovirana ima tri godine. Sve je promijenjeno – krov, instalacije za struju, novi dimnjaci, sve je novo stavljeno“
66 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2015. 08:04h

Na kući Buda Raičevića, iz nikšićkog naselja Rubeža, jutros oko sedam sati izbio je požar. Pričinjena je velika materijalna šteta, tri prostorije su potpuno uništene, kao i veći dio krova, ali srećom povrijeđenih nije bilo.

“Sin je ustao i vidio da dimi. Šteta je ogromna, ali je dobro da niko nije stradao. Zbog stuba koji se nalazi ispod kuće Distribuciju zovem ima deset godina. Gvozdenim stubama sam pridržavao taj stub da ne padne. Prije 15 dana su deset puta dolazili, mjerili nešto, pisali i rekli doći će. Nijesu dolazili, a stub, koga drže četiri žice, još stoji tako. Sami su rekli ako se te žice dohvate da će se nešto zapaliti“, kaže Raičević i pokazuje stub.

„Jutros su došli iz Elektrodistribucije i makli žicu koja se sva istopila. Kuća je kompletno renovirana ima tri godine. Sve je promijenjeno – krov, instalacije za struju, novi dimnjaci, sve je novo stavljeno“, priča Raičević koji živi sa suprugom i dvojicom sinova.

Vatrogasci, njih 11 sa dvoje vatrogasnih kola, došli su odmah po pozivu i brzo lokalizovali požar.

Raičevićima su odmah u pomoć pritekle komšije, prijatelji i rođaci. Uviđaj su obavili službenici nikšićkog Centra bezbjednosti, a istraga će pokazati uzrok požara.

Galerija

Bonus video: