Budva: Divlji taksista teško povrijedio komunalnog inspektora

Inspektor teže povrijeđen kada je vozač pokušao da pobjegne
112 pregleda 29 komentar(a)
ključevi vozilo, Foto: Shutterstock.com
ključevi vozilo, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 23.08.2015. 07:29h

Inspektor za drumski saobraćaj budvanske Komunalne policije Ilija Đurović zadobio je teške tjelesne povrede nakon što je na njega automobilom naletio nelegalni taksi prevoznik u centru grada, odbijajući da se zaustavi.

Budvanska policija identifikovala je vlasnika crnog nelegalnog taksi prevoznika, koji se nalazi u bjekstvu. Najvjerovatnije je riječ o taksisti sa Cetinja, koji je u Budvu došao da preveze putnike.

Tokom redovnih kontrola koje svakodnevno vrši inspekcija za saobraćaj, inspektor je sa svojim kolegom primijetio nelegalnog taksi prevoznika kako naplaćuje obavaljenu vožnju putnicima.

Inspektor je navodno u tom trenutku izašao ispred automobila i naredio taksisti da napusti vozilo i preda dokumentaciju.

Divlji taksista odbio je naređenje i dao gas, ali je inspektor pokušao da zaustavi automobil, postavljajući se ispred haube. Međutim, to taksisti nije smetalo da još jače pritisne papučicu za gas.

Inspektor je pokušao da se skloni, ali ga je taksista ipak, udario automobilom. On je od siline udara pao na asfalt, te zadobio povrede glave. Slučaj je odmaha prijavljen policiji.

Bonus video: