Samo uz Vijesti: Svjetski poznati brendovi escajga na vašem stolu

Kupite svoj primjerak novine, izrežite kupon i ostvarite popust u radnji Cubico koja se nalazi u Podgorci, na Bulevaru Džordža Vašingtona 3/9
322 pregleda 0 komentar(a)
escajg, kupon, Foto: Vijesti online
escajg, kupon, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 28.10.2018. 07:00h

Neka se vaši prijatelji i članovi obitelji osjećaju kao da su u najfinijem restoranu. Potrebno je samo malo volje i vremena kako biste postavili stol na kojem bi vam i vrhunski ugostitelji pozavidjeli.

Kako bismo za vrijeme obroka uživali svim čulima, važno je lijepo postaviti sto.

Vijesti vam danas, 28. oktobra, poklanjaju KUPON za ostvarivanje popusta prilikom kupovine svih pribora za jelo renomiranih svjetskih proizvođača WMF I VILLEROY & BOCH.

Pribor za jelo bi trebalo da služi za svakodnevnu upotrebu a ne za čuvanje i divljenje. Zato je njemački WMF, jedan od vodećih proizvođača escajga, patentirao inovativni materijal Cromargan®. Riječ je sastavljena od pojmova “crom” jer čelik sadrži visok udio hroma i “argan” jer savršena završna obrada priboru za jelo daje srebrnasti sjaj. WMF Cromargan® je otporan na kisjeline, ne rđa, nema uticaja na ukus hrane, pogodan za pranje u mašini za suđe, jednostavan za upotrebu i održavanje i praktično neograničenog vijeka trajanja. WMF pribor za jelo koji je koristio Vojvoda Marko Miljanov i danas je izložen u muzeju na Medunu. U međuvremenu je materijal dodatno unaprijeđen i razvijen je Cromargan® protect koji je još otporniji na habanje tako da WMF escajg uvijek izgleda kao da je nov.

Villeroy & Boch ima sve za savršenu postavku stola. Pored porcelana, čaša i dekoracija, nezaobilazan detalj je pribor za jelo. Bilo da se odlučite za jednostavni escajg za svakodnevnu upotrebu ili otmeni pozlaćeni pribor za jelo, Villeroy & Boch nudi širok izbor modela za sve prilike.

Pribor za jelo je jedan od omiljenih poklona za useljenje ili vjenčanje, a kada već poklanjate, izaberite najbolji WMF ili Villeroy & Boch escajg u specijalizovanoj prodavnici Cubico.

Kupite svoj primjerak novine, izrežite kupon i ostvarite popust u radnji Cubico koja se nalazi u Podgorci, na Bulevaru Džordža Vašingtona 3/9.

Bonus video: