Dejan i Jovan osvojili ulaznice za koncert Tonija Cetinskog

Cetinski će u Budvi nastupiti u okviru Balkan Soul večeri, a svojim nastupom će ujedno obilježiti 25 godina svoje muzičke karijere
0 komentar(a)
Toni Cetinski, Stadion malih sportova, Foto: Vesko Belojević
Toni Cetinski, Stadion malih sportova, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.07.2015. 13:55h

Portal "Vijesti" nagrađuje čitaoce Jovana Popovića i Dejana Vukovića sa po dvije ulaznice za nastup Tonija Cetinskog, koji će u nedjelju, 19. jula, nastupiti u bidvanskoj diskoteci Top Hill.

Nagrađeni su obaviješteni o preuzimanju nagrada.

Cetinski će u Budvi nastupiti u okviru Balkan Soul večeri, a svojim nastupom će ujedno obilježiti 25 godina svoje muzičke karijere.

Pjevač koji na svojim koncertima budi bujicu emocija na koncertu u Budvi će pjevati svoje najveće hitove “23. prosinca”, “Nek te zagrli netko sretniji”, “Ja sam zaljubljen”, “Tvoje tijelo”, “Nek ti bude ljubav sva”, kao i novije hitove poput “Opet si pobijedila”, “Ti si znala”, “To ljubav je”.

Karte za koncert u pretprodaji koštaju 10 eura, a na dan nastupa 15 eura, a mogu se kupiti u Paradiso poslovnicama i preko gigstix.me.

Hrvatski pjevač rođen je u puli 31. maja 1969, a iza sebe ima deset studijskih albuma. Počeo je da pjeva još sa 15 godina, sa mnogobrojnim lokalnim grupama i nastupao na gitarijadama. Njegov omiljeni instrument je klavir, a pored toga svira bubnjeve i bas gitaru. Predstavljao je Hrvatsku na Evroviziji 1994.

Bonus video: