Azmajparašvili od sjutra do petka u Crnoj Gori

1 komentar(a)
Azmajparašvili, Foto: Arhiva "Vijesti"
Azmajparašvili, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.07.2015. 20:50h

Povodom prvog Kongresa Evropske šahovske federacije (ECU), koji će od 7. do 11. oktobra ove godine biti održan u Baru, uz učešće preko stotinu delegata iz skoro svih evropskih zemalja, u gradu pod Rumijom će do petka gostovati predsjednik Evropske šahovske federacije, Zurab Azmajparašvili.

Kako je saopšteno iz Šahovskog saveza Crne Gore, bivši prvak Evrope u šahu će sjutra u hotelu “Princes” na konferencije za medije govoriti “o predstojećem Kongresu, ali i o aktuelnoj situaciji u Evropskoj šahovskoj federaciji, kao i o saradnji sa ŠSCG”.

"Specijalni gosti na presu biće sestre Muzičuk, aktuelna prvakinja svijeta u šahu Marija, i Ana, prvakinja svijeta u brzopoteznom šahu koje borave u Crnoj Gori kao gosti Šahovskog saveza. Takođe, biće organizovana i šahovska egzibicija u brzopoteznom šahu", navodi se u saopštenju, uz napomenu da će na konferenciji za novinare govoriti i predsjednik Opštine Bar Zoran Srzentić, v.d. direktora Uprave za mlade i sport Igor Vušurović i potpredsjednik ŠSCG Veselin Drašković.

Bonus video: