Budućnost i Golden plejer će u majstorici odlučiti o tituli

Stonoteniseri Budućnosti revanširali su se gradskom rivalu Golden plejeru u finalnoj seriji za prvaka Crne Gore u stonom tenisu, pošto su danas u svojoj sali slavili sa 4:1
72 pregleda 0 komentar(a)
Filip Radulović, Foto: Fejsbuk
Filip Radulović, Foto: Fejsbuk
Ažurirano: 31.05.2015. 17:29h

Stonoteniseri Budućnosti revanširali su se gradskom rivalu Golden plejeru u finalnoj seriji za prvaka Crne Gore u stonom tenisu, pošto su danas u svojoj sali slavili sa 4:1.

Pošto je i prvi duel finala plej-ofa okončan identičnim rezultatom, ali u korist Golden plejera, prvaka Crne gore odlučiće mjastorica sjutra od 18 sati u sali Golden plejera.

Golden plejer je u današnejm duelu bio oslabljen neigranjem standardnog prvotimca Dušana Bulatovića, a jedini poen za ovu ekipu zaslužio je Viktor Rogić.

Pobjede za Budućnost upisali su Filip Radulović, Uroš Janković, Boris Đukanović i dubl Janković-Radulović. U ekipi su i Haris Taljanović, Mato Stojović i Danilo Vojvodić.

"Iako zbog nedostatka iskustva niko u klubu nije očekivao ovakav plasman i rezultate najmlađe ekipe u Crnogorskoj stonoteniskoj ligi, mi se u Budućnosti nadamo da bi u majstorici naši dječaci mogli i do šampionske titule. Radulović, kojem je tek 13 godina je kadetski prvak Crne Gore, a 16-godišnji Uroš Janković je u posljednjoj sedmici postao juniorski šampion naše države. Ekipa je sastavlejna od kadeta iz naše klupske škole i dokazuje da je pred njom sjajna budućnost", stoji u dopisu Saše Milačića, direktora Budućnosti.

Bonus video: