Budva: Tražio cigaretu, pa prebio dvoje

Nije poznato šta je motiv napada, ali prema podacima iz policije Miloš Zec je poznat po impulsivnom ponašanju
483 pregleda 18 komentar(a)
pesnica, tuča, Foto: Shutterstock.com
pesnica, tuča, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 18.05.2015. 08:22h

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je jednomjesečni pritvor Budvaninu Milošu Zecu, koji se tereti da je pretukao oca i sina Branka i Igora Barbu u centru grada.

Incident se dogodio u Mainskoj ulici u petak popodne, kada je došlo do verbalne prepirke, a potom i do fizičkog obrčuna. Prije nego što ga je fizički napao, Zec je navodno zatražio od starijeg Barbe, koga je sreo ispred zgrade, da mu pozajmi par cigareta, jer nije imao.

Nije poznato šta je motiv napada, ali prema podacima iz policije Zec je poznat po impulsivnom ponašanju.

Sve je to sa balkona zgrade posmatrao Brankov sin, koji je ubrzo sišao kako bi spasio oca koga je udario Zec.

Kad je mlađi Barba pokušao da odgurne razjarenog mladića, korpuletni Zec ga je udario u glavu, i on je od siline udara pao na pločnik i udario o ivičnjak, zadobivši teške tjelesne povrede.

Sve se to događalo naočigled brojnih prolaznika i komšija, koji su ubrzo i pozvali policiju. Policija je uhapsila Zeca. Na teret mu stavljaju krivična djela - nanošenje teških tjelesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Sudija Pavićević potvrdio je “Vijestima“ da je saslušao Zeca, te da mu je odredio pritov do 30 dana. Zec je upućen i Istražni zatvor u Spužu.

Bonus video: