Roman "Koljač" u izdanju Nove knjige

Ekskluzivno, pred čitalačkom publikom na štandu Nove knjige na Sajmu knjiga 7. maja moći će da se nađe roman Koljač
115 pregleda 3 komentar(a)
Roman Koljač, Foto: Nova knjiga
Roman Koljač, Foto: Nova knjiga
Ažurirano: 05.05.2015. 13:05h

Roman Koljač Tonija Parsonsa, jednog od napoznatijih i najprodavanijih britanskih savremenih pisaca, prvi put na svjetskom tržištu pojaviće se u izdanju Nove knjige. Izdavačka kuća Nova knjiga, sve posjetioce Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga obradovaće novim izdanjem Tonija Parsonsa, koji će se od 7. maja naći u prodaji.

Maks Vulf se vratio. Žestoki detektiv s ćerkicom i psom koji ga čekaju kod kuće i serijskim ubicom koji ga čeka negdje na nemilosrdnim londonskim ulicama.

Za doček Nove godine, jedna bogata porodica ubijena je u svom obezbijeđenom naselju, a najmlađe dijete im je oteto. Oružje kojim je izvršeno ubistvo – pištolj za omamljivanje stoke prije klanja – vodi Maksa do prašnjavog ugla Crnog muzeja koji je posvećen masovnom ubici koji je, prije trideset godina, bio poznat kao Koljač. Ali Koljač je odslužio kaznu i sad umire od raka. Da li se stvarno vratio ubijanju? I da li je pokolj srećne porodice nasumično ubistvo, groteskna posveta nekog imitatora ili plaćeno ubistvo smišljeno da okrivi umirujućeg? Maks očajnički pokušava da pronađe nestalo dijete i zaustavi ubicu prije nego što uništi još jednu nedužnu porodicu – ili ne dođe na kućni prag detektiva Vulfa.

Ubijena porodica. Serijski ubica na samrti. Oteto dijete. I opsjednuti mladi detektiv koji spoznaje kako i najsrećnije porodice imaju crne, uvrnute tajne zbog kojih je neko spreman da ubije...

Ekskluzivno, pred čitalačkom publikom na štandu Nove knjige na Sajmu knjiga 7. maja moći će da se nađe roman Koljač.

Bonus video: