Poginule dvije osobe kod Kolašina

“Pretpostavlja se da je prilikom prolaska kroz Cerovicu došlo do slijetanja vozila niz strmine, koje inače okružuju lokalni put na ovom području”, rečeno je “Vijestima” iz kolašinske policije
157 pregleda 15 komentar(a)
Međurječje, Foto: Dragana Šćepanović
Međurječje, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 13.04.2015. 06:39h

Cetinjanin Milivoje Globarević (63) i Podgoričanka Žana Bulatović (46) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na lokalnom putu Međurječje - Cerovica.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 16 sati, u mjestu Liješnje.

Policija pretpostavlja da su njih dvoje stradali kada je automobil “folksvagen kedi” registarskih oznaka (PG-CU535), kojim je upravljao Globarević, sletio niz liticu.

“Pretpostavlja se da je prilikom prolaska kroz Cerovicu došlo do slijetanja vozila niz strmine, koje inače okružuju lokalni put na ovom području”, rečeno je “Vijestima” iz kolašinske policije.

Pripadnici OB Kolašin i Službe zaštite i spasavanja informaciju o saobraćajnoj nesreći dobili su nešto poslije 17 časova. Uviđaj je, sa službenicima policije izvršila Maja Šćepanović, zamjenica osnovnog državnog tužioca

Tijela stradalih pripadnici policije i kolašinske Službe zaštite izvukli su iz smrskanog automobila oko 20 sati, nakon čega su upućena na odjeljenje sudske patologije.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Globarević i Bulatovićeva vraćali su se iz Liješnja, gdje su prisustvovali sahrani rođake. D. Š.

Bonus video: