Nikšić: Požar u naselju Kličevo, izgorjelo potkrovlje kuće

"Komšija Radenko Davidović je vidio dim i došao kod mojih prvih komšija Roćenovića. Zajedno su došli kod mene i našli me kako spavam. Uhvatio me bio san, tako da nijesam ni osjetio dim", kazao je Pejović
186 pregleda 0 komentar(a)
Požar, Kličevo, Foto: Svetlana Mandić
Požar, Kličevo, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 07.04.2015. 13:11h

U nikšićkom naselju Kličevo u požaru koji se dogodio sinoć izgorjelo je potkrovlje sa kompletnim namještajem, vlasništvo Dobrila Pejovića (86).

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne službe spriječene su veće posledice.

"Komšija Radenko Davidović je vidio dim i došao kod mojih prvih komšija Roćenovića. Zajedno su došli kod mene i našli me kako spavam. Uhvatio me bio san, tako da nijesam ni osjetio dim", kazao je Pejović.

Potkrovlje, površine oko 60 metara kvadratnih, nedavno je renovirao i opremio namještajem.

"I u prizemlju je nastala velika šteta jer je voda prodrla prilikom gašenja. Velika šteta je napravljena i sve što sam stvarao 40 i više godina uništeno je. Štetu ne mogu otkloniti sopstvenim sredstvima i obratio smo se za pomoć opštinskoj komisiji koja je bila na licu mjesta", kazao je Pejović.

Dok se nastala šteta ne sanira starac će biti kod sina, a pretpostavlja da su uzrok požara komin ili elektro instalacije.

Po nalogu tužioca Željka Pejovića uviđaj su izvršili pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti zajedno sa vještacima za struju i paljevine, a detalji o uzroku požara znaće se nakon istrage.

Bonus video: