Poslije krađe novca radnicama u butiku zaprijećeno pištoljem

U saopštenju se dodaje da je Gerina krenuo da bježi sa novčanikom, a kada su J. Š. i njena koleginica pokušale da ga spriječe, zaprijetio im je pištoljem
175 pregleda 0 komentar(a)
plata, novčanik, Foto: Shutterstock.com
plata, novčanik, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 05.04.2015. 15:12h

Podgoričanin Jasmin Gerina (33) uhapšen je zbog sumnje da je prije par dana ukrao novčanik sugrađanki J. Š.

Iz Uprave policije saopšteno je da je Gerina osumnjičen za razbojničku krađu počinjenu 27. marta u jednom podgoričkom butiku.

“Sumnja se da je J.G. po ulasku u butik koji se nalazi u jednom tržnom centru u Podgorici, iz torbe radnice ovog butika J.Š. otuđio novčanik u kojem su se nalazili novac u iznosu od 200 eura i njena lična dokumenta”, saopštili su iz UP.

U saopštenju se dodaje da je Gerina krenuo da bježi sa novčanikom, a kada su J. Š. i njena koleginica pokušale da ga spriječe, zaprijetio im je pištoljem.

“Službenici CB Podgorica su preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja koje su rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode J.G.”, piše u saopštenju.

Gerina će, pojasnili su iz policije “u zakonskom roku, uz poseban izvještaj biti predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojnička krađa”.

Bonus video: