Glasajte za Punkreas na Converse Rubber Tracks takmičenju

Od 15 bendova koji prođu dalje na osnovu glasova publike stručni žiri će odabrati sedam koji će se predstaviti nastupom uživo u novosadskom Studiju M
0 komentar(a)
punkreas, Foto: Facebook
punkreas, Foto: Facebook
Ažurirano: 01.04.2015. 15:03h

Nikšićki pank sastav Punkreas jedini je predstavnik Crne Gore od 102 prijavljena izvođača na Converse Rubber Tracks takmičenju. Sa do sada preko 600 prikupljenih "lajkova" crnogorski sastav ima šanse da uđe među 15 najboljih.

Glasanje traje još tri dana, odnosno do 4. aprila, a Nikšićanima možete pomoći ulaskom na web adresu http://rubbertracks.converse.rs/portfolio/45-punkreas-niksic-crna-gora-boemska/ i "lajkovanjem" fotografije.

Od 15 bendova koji prođu dalje na osnovu glasova publike stručni žiri će odabrati sedam koji će se predstaviti nastupom uživo u novosadskom Studiju M. Žiri koji čine Mirela Priselac Remi iz Elementala, Vladimir Radusinović Radule iz grupe Atheist Rap i reper Marko Šelić Marčelo pobjednike će proglastiti 15. aprila. Izabrani izvođači će dobiti priliku da snime pjesme 4. maja u Studiju M pod vođstvom producenata iz "Converse Rubber Tracks" studija iz Bruklina.

Pomenuto takmičenje do sada je održavano u SAD, Brazilu, Španiji, Njemačkoj i Holandiji, a pomoglo je da više od 500 muzičara snimi svoje pjesme u lokalnim, profesionalnim studijima sa timom iskusnih producenata, bez troškova.

Bonus video: