Preminuo Nikšićanin koga je ranio rođak

Nikšićka policija je identifikovala počinioca i kod njega pronašla lovačku pušku. Njemu je sudija za istragu dozvolio da se brani sa slobode, ali ga je nikšićka policija sinoć uhapsila
14 komentar(a)
lovačka puška, Foto: Shutterstock
lovačka puška, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.03.2015. 11:43h

Predrag Korać (34) iz sela Bjeloševina, u Župi Nikšićkoj, koga je u utorak, 17. marta, iz lovačke puške ranio rođak Leka Korać (56) preminuo je juče. Ranjavanju, koje se dogodilo u utorak veče nešto posle 20 časova je, kako „Vijesti“ nezvanično saznaju, prethodila svađa i tuča.

Predrag Korać je zadobio ranu u predjelu stomaka i odmah je prevezen u nikšićku Opštu bolnicu gdje je operisan, a sjutradan je prevezen u podgorički Klinički centar, gdje je juče preminuo.

Nikšićka policija je iste večeri identifikovala počinioca i kod njega pronašla lovačku pušku. Njemu je sudija za istragu dozvolio da se brani sa slobode, ali ga je nikšićka policija sinoć uhapsila, nakon što je Predrag Koraća preminuo od posledica ranjavanja. Po nalogu osnovnog državnog tužioca Korać je zadržan, a doći će i do izmjene optužnice. On se ranije teretio za ubistvo u pokušaju i nelegalno držanje oružja i eksplozivnih sredstava, dok će sada najvjerovatnije biti optužen za teško ubustvo.

Bonus video: