Ubo ga kuhinjskim nožem, pa pitao za zdravlje

Razmirica dva prijatelja u vezi sa 30 eura navodnog duga, pretvorila se u žestoku svađu, koja je kulminirala kada je Orbović kuhinjski nož zabio u leđa cimeru
133 pregleda 18 komentar(a)
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.03.2015. 07:16h

Inspektori budvanske kriminalističke policije uhapsili su juče Nikšićanina Janka Orbovića (21) zbog sumnje da je pokušao nožem da ubije cimera Mladenka Markovića ( 22), takođe iz Nikšića.

Oni su se, prema informacijama iz policije, sukobili u svom stanu u naselju Rozino, kada je Janko na sugrađanina nasrnuo kuhinjskim nožem.

Razmirica dva prijatelja u vezi sa 30 eura navodnog duga, pretvorila se u žestoku svađu, koja je kulminirala kada je Orbović kuhinjski nož zabio u leđa cimeru.

Marković je iako ranjen, sam došao do Doma zdravlja, odakle je obaviještena policija.

U tu zdravstvenu ustanovu uskoro je, prema riječima sagovornika “Vijesti”, došao i napadač, koji se raspitivao koliko je teško povrijedio prijatelja.

Inspektori su Nikšićanina tu i uhapsili - nakon saslušanja, zadržan je u policijskom pritvoru.

On je, prema istom izvoru, priznao da je kuhinjskim nožem nasrnuo na cimera, nakon što je, kako je kazao, doživio “prekid filma”. Iako je ubodna rana duboka sedam centimetara, Marković je pušten kući nakon ukazane ljekarske pomoći.

Inspektori su, uz konslutaciju sa Tužilaštvom, djelo kvalifikovali kao pokušaj ubistva, pa je Nikšićanin uz krivišnu prijavu priveden zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

Bonus video: