Danas i sjutra posljednje kolo ligaškog dijela, Volej star i Jedinstvo odlučuju o 3. mjestu

94 pregleda 0 komentar(a)
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 07.03.2015. 08:32h

Za vikend se igra deseto, posljednje kolo ligaškog dijela prvensta u Prvoj ligi odbojkaša, uoči kojeg se zna da je Budvanska rivijera (ima svih devet trijumfa i maksimalnih 27 bodova) prva, a da dvije posljednjeplasirane ekipe, Bar volej i Sutjeska (imaju po tri boda) ne mogu do plej-ofa, ali ni da ispadnu, jer nemaju gdje, s obzirom na to da već godinama nema odbojkaške Druge lige.

Posljednje kolo riješiće, dakle, pozicije dva, tri i četiri za plej-of. Ako se ne dogodi neko veliko iznenađenje, Budućnost će u subotu (15.30 časova u OŠ “Dragiša Ivanović” na Zlatici) protiv Sutjeske pobjedom ovjeriti drugo mjesto.

To znači da će dva sata kasnije u Nikšiću Volej star i Jedinstvo u međusobnom duelu odlučivati o trećem mjestu, koje, ujedno, znači i izbjegavanje Budvanske rivijere u polufinalu plej-ofa i veće šanse za eventualan plasman u finale.

U prvom dijelu prvenstva, Jedinstvo je u Bijelom Polju slavilo 3:0 protiv nikšićkog tima, koji sada priželjkuje revanš. Volej staru je dovoljna i pobjeda od 3:2, jer bi bio bolji na tabeli zbog pobjede više.

Posljednji meč, bez rezultatskog značaja, igra se u nedjelju u barskoj “Topolici” od 16.30 časova, a sastaju se Bar volej i Budvanska rivijera.

Bonus video: