KMF Boka juniors i Igalo APD na otvaranju 15. marta u Budvi

Čast da otvore 1. nacionalno takmičenje u malom fudbalu, „Nikšićko pivo fan kup”, imaće ekipe KMF Boka juniors i Igalo APD 15. marta u Budvi
0 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Trebjesa
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Trebjesa
Ažurirano: 04.03.2015. 19:13h

Čast da otvore 1. nacionalno takmičenje u malom fudbalu, „Nikšićko pivo fan kup”, imaće ekipe KMF Boka juniors i Igalo APD 15. marta u balon-sali „Central“- Slovenska plaža.

Žrijeb je odredio i ostale parove 1. kola prvog od četiri kvalifikaciona turnira, koji će se od 15. do 29. marta održati u Budvi.

Na prvom turniru, Južne regije u Budvi, učestvovaće 22 ekipe malog fudbala, a žrijeb organizatora, nikšićke „Pivare”, u restoranu D&R -Berkovići, odredio je i ostale parove 1. kola: Vodomont Akapulko - Mladiinfo Montenegro, Stiven Segal - Tropski bar Veliki pijesak, HIT Maestral - West Ham United, Sparta - Studentski dom Kotor, Sutomore - Taho servis Perović, Tamno točeno - Vopi, Kontejnerski terminal - Univerzitet Mediteran, Vodovod Budva - Alc United, Rely - Predator Universal i Fenix - Petlići.

Organizator je učesnicima objasnio pravila i propozicije, prema kojima će kvalifikacioni turniri biti održani i u Beranama, Nikšiću i Podgorici.

Četvrtfinalne utakmice turnira u Budvi na programu su 22. marta, polufinalne 28. marta, dok će dan kasnije, 29. marta, biti odigrano i prvo regionalno finale Nikšićko pivo fan kupa.

Po četiri najbolje ekipe iz kvalifikacionih turnira plasiraće se na završni turnir 1. Nikšićko pivo fan kupa, koji će u septembru biti odigran u Podgorici.

Pivara „Trebjesa“, koja je pokrenula ovo takmičenje, osim novčanog nagradnog fonda od 10.000 eura, pripremila je i brojne robne nagrade za najbolje amaterske ekipe u malom fudbalu u Crnoj Gori.

Organizator je obavijestio da je ulaz besplatan za posjetioce, i pozvao navijače da bodre svoje timove i pomognu im u plasmanu u narednu rundu takmičenja.

Pivara „Trebjesa” će sve informacije o 1. Nikšićko pivo fan kupu, ali i rezultate utakmica objavljivati na sajtu: www.niksickopivo.com.

Bonus video: