Slavko Kalezić ispunio salu KIC-a, „San o vječnosti” pomjerio granice

Svi su došli sa mišlju da će ovo biti koncert. Jeste muzika baza, ali je ovo “One man show”
71 pregleda 33 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2015. 06:43h

Slavko Kalezić u subotu veče svojim “One man” šouom uspio je da pomjeri granice, i postavi domaći zadatak kako kolegama glumcima, tako i pjevačima i plesačima. Kalezić je prisutnima koji su salu KIC-a ispunili do posljednjeg mjesta i prisustvovali njegovom nastupu pokazao raskošni talenat.

Šou je počeo još u hodniku gdje je Kalezić u posebnom kostimu, posmatrao publiku koja je žurila ka svojim mjestima. Pjesma “Krivac” sa video bima, označila je početak šoua, a Kalezićev ulazak u salu, ispraćen je aplauzom.

Dio programa u kojem je Kalezić uz pratnju pijaniste Nikole Vučkovića otpjevao nekoliko numera počeo je posvetom, a Slavko je svoj “San o vječnosti” izveo u čast prijateljice Jelene koja je te večeri slavila rođendan.

Nastup posvetio prijateljici: Kalezić u Jeleninom zagrljaju

Publika koja je aplaudirala tokom čitave večeri, podržavajući svako Kalezićevo pojavljivanje na sceni, nije mogla ostati ravnodušna ni na jedan dio programa. Sa njim su pjevali svjetske hitove ali i njegove dvije numere sa albuma “San o vječnosti” - “Krivac” i “Muza”. Pored Vučkovića, gošća na ovom multimedijalnom spektaklu bila je i pjevačica Neda Papović koja je sa Kalezićem otpjevala jednu numeru. Pred sam kraj Slavko je izveo i hit “Who Seeja” i Nine Žižić, čuvenu “Igranku”.

Nakon predstave, publika je sa mnoštvom utisaka zadovoljna izašla iz sale, a nakon mukotrpnog rada od šest mjeseci zadovoljan je bio i Kalezić.

“Pod šokom sam, ne osjećam ni umor. Sanjao sam da se ovo desi. Večeras sam nagrađen za svoj rad koji je iz srca. Tako da nakon ovoga više nikad ne stanem na scenu ja ne bih žalio”, kazao je “Vijestima” nakon nastupa Kalezić, dodajući da je svjestan da je ovo početak novog poglavlja u njegovom životu i umjetnosti.

Iako su mnogi mislili da će “San o vječnosti” biti promocija njegovog istoimenog prvijenca, Kalezić je izveo samo dvije pjesme “Krivac” i “Muza”.

“Večeras se desila predstava. Svi su došli sa mišlju da će prisustvovati koncertu. Jeste baza muzika, ali sam rekao “One man show”. To je pozorišni žanr koji se u Americi vrlo njeguje. I slobodno mogu da kažem da je to u Crnoj Gori zaživjelo i da sam ja postavio standard”, pohvalio se Kalezić.

Tokom večeri, Kalezić je dao i nekoliko savjeta publici, od onoga da vole i budu otvoreni, do toga da se bave isključivo svojim životom.

Galerija

Bonus video: