Putin drži svoju podmornicu u Luci Berane, aerodrom proradio...

Kroz kratkometražni film o brojnim "uspjesima" beranskih znamenja nas vode i sadašnji i bivši brodonačelnik Luke Berane kroz film pod nazivom "Lez iznad beranskog gnijezda"
78 pregleda 12 komentar(a)
Hotel Berane, Foto: Screenshot (YouTube)
Hotel Berane, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.12.2014. 18:25h

Luka Berane je puna turista i brodova, barem u narativnom dijelu diplomskog rada studentkinje Biljane Božović iz tog grada. U filmu rade i aerodrom, hotel Berane ima sedam zvjezdica, a šeici i Vladimir Putin su redovni gosti grada...

Kroz kratkometražni film o brojnim "uspjesima" beranskih znamenja nas vode i sadašnji i bivši brodonačelnik Luke Berane kroz film pod nazivom "Let iznad beranskog gnijezda".

Božović je završila Fakultet vizuelnih umjetnosti,smjer audio-vizuelna produkcija...

"Prvi put na našim prostorima ovaj film kroz parodiju daje uvid u stanje u opštini Berane na drugačiji način i potvrđuje da slika vrijedi više od hiljadu riječi. Ovaj projekat je značajan za crnogorsku kulturu jer parodija bi mogla da bude moćno 'oružje' za ukazivanje na mnoge probleme u državi,u ovom slučaju za opštinu Berane. Dokumentarac je namijenjen čitavom stanovništvu CG sa akcentom na mladim građanima kojima će ovaj projekat biti prekretnica za širenje svijesti o trenutnoj situaciji u državi, jer svi možemo da budemo Mekmarfi ako nam to odgovara", kazala je Božović portalu "Vijesti".

Pogledajte sjajan rad Božović:

Bonus video: