"Anđelina Džoli je razmaženo derište"

Diskusija koja je vođena u februaru ove godine izgleda da se bavi predstojećim filmom o Stivu Džobsu koji je prvo trebalo da se radi pod okriljem "Sony Picturesa", ali ga je preuzeo "Universal Pictures".
3 komentar(a)
endžibendži, Foto: Huffingtonpost.co.uk
endžibendži, Foto: Huffingtonpost.co.uk
Ažurirano: 10.12.2014. 14:33h
Nakon masovnog hakovanja zaposlenika kompanije "Sony" na Internet je isplivao mejl u kojem kopredsjedavajuća te kompanije Ejmi Paskal i filmski producent Skot Rudin ogovaraju holivudsku glumicu Anđelinu Džoli.
U konverzaciji koju je objasnio "Gawker" Rudin je išla toliko daleko da je glumicu nazvala "minimalno talentovanim razmaženim derištem".
Diskusija koja je vođena u februaru ove godine izgleda da se bavi predstojećim filmomo Stivu Džobsu koji je prvo trebalo da se radi pod okriljem "Sony Picturesa", ali ga je preuzeo "Universal Pictures". Tada je Dejvid Finčer još uvijek povezivan sa pomenutim filmom, a sudeći po hakovanim mejlovima Džolijeva je željela da on napusti taj projekat i režira njenu "Kleopatru".
"Ona je uznemirena zbog toga što ćemo da damo posao Dejvidu i želi da razgovara", napisao je Paskal.
"Preživjeće. Ne želim da trošim vrijeme na ovo. Bolje da riješiš to što prije, inače će ona otežati Dejvidu posao", odgovorila je Rudin.
Ona je predstojeći projekat Džolijeve nazvala "180 miliona dolara teškim ego tripom koji će biti debakl".
"Ne želim da uništim svoju karijeru zbog minimalno talentovanog razmaženog derišta... Nemam želju da sarađujem sa njom. Završili bi tako što bi nam se svi smijali i zaslužili bi to. Jasno je u kom pravcu ovo ide i ne mogu da vjerujem da još trošimo vrijeme na ovo", nastavila je Rudin.

Bonus video: