Budvanska rivijera maksimalno protiv Budućnosti

0 komentar(a)
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.12.2014. 20:36h

Iako Budućnost već nekoliko godina, ponajmanje ove sezone, više ne predstavlja nikakvu opasnost na domaćoj sceni, trener Budvanske rivijere Slobodan Boškan je za meč protiv Podgoričana u tim uvrstio čak šest igrača iz tima koji igra Ligu šampiona, od kojih su Krsmanović i Rašović (igrao primača) sinoć odigrali čitav meč protiv ACH voleja, dok je Ivković odigrao pola meča, a Ječmenica ulazio u igru.

Uz mlađanog Kastratovića, do pobjede od 3:0 (25:17, 25:21, 25:12), u zaostalom meču 4. kola, Budvani su došli sa postavom u kojoj su igrali još i Ćirović (primač koji je igrao korektora) i libero Lakčević.

Crnogorski prvak upisao je četvrti trijumf, dok je Budućnost doživjela prvi poraz ove sezone.

Inače, Budućnost je u ovom meču bila zvanično "domaćin", jer je dogovorom dva kluba susret odigran u Budvi.

Svi mečevi 5. kola igraju se sjutra. Prvo će na teren šampion Budvanska rivijera i debitant u prvoj ligi, Bar volej, od 16.45 časova u Mediteranskom sportskom centru u Budvi.

Od 17 sati u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju sastaju se Jedinstvo i Volej star, dok će se sat vremena kasnije u SC “Nikšić” igrati Sutjeska i Budućnost.

Budućnost – Budvanska rivijera 0:3 (17:25, 21:25, 12:25)

Budva - Mediteranski sportski centar. Gledalaca: oko 50. Sudije: Vladimir Janjević i Miloš Jovanović (oba iz Podgorice)

Budućnost: Tatar, Šćepanović, N. Radović, Zvicer, Jelić, N. Vidić, Bošković, Vlahović, Janković, A. Vidić, B. Radović, Brajković. Trener: Zoran Vukčević

Budvanska rivijera: Krsmanović, Lečić, Kastratović, Petrović, Ivković, Ivanović, Marović, Rašović, Ćirović, Ječmenica, Lakčević. Trener: Slobodan Boškan

Bonus video: