Album Luke Berane u petak

"Petak u 18 sati, na muzičkom portalu Mulj, Soundcloudu, Youtube kanalu Luke Berane..."
59 pregleda 0 komentar(a)
hoćemo luku, Foto: Facebook
hoćemo luku, Foto: Facebook
Ažurirano: 01.12.2014. 18:10h

Rok grupa Luka Berane najavila je na svojoj Facebook stranici da će u petak objaviti svoj debi album, koji će moći besplatno da se preuzme na Mulj portalu, a posluša na Souncloud i YouTube servisima.

"Postoji samo jedna bitna riječ u životu modernog čovjeka (lučkog radnika, mornara i ronioca), a ona je 'PEEETAAAAAK'. Sve stvari na svijetu počinju i završavaju u petak. Osim četvrtka, koji počinje četvrtkom i još nekoliko dana u nedelji. Ovaj petak će ipak biti poseban u životima nekih od Beranskih Pomoraca.

Mornarički orkestar Luke Berane, vođen opšteprihvaćenom idejom izdaje i izdajstva, izdaće svoj prvi i poslednji album. Do jenjavanja epidemije zaraze vodom (slatkom), ideja je bila da se isti dijeli uz toalet papir i tako rijetki trenutci kada moderan čovjek sjedi učine dinamičnijim, međutim, izgleda ćemo morati sami da vršimo nuždu.

Petak u 18 sati, na muzičkom portalu Mulj, Soundcloudu, Youtube kanalu Luke Berane, ma stavićemo link da se ne mučite, dok nam neko ne uleti ozbiljne pare da isti možemo dijeliti uz detrdžent", stoji u saopštenju benda koji je svoj prvijenac ranije najavio sa nekoliko spotova.

Bonus video: