Mis Hondurasa ubio momak njene sestre

Sestre su nestale u prošli četvrtak, nakon što su napustile rođendansku proslavu Sofijinog momka i ušle u vozilo koje nije imalo registraske tablice.
0 komentar(a)
Mis Hondurasa, Foto: Beta-AP
Mis Hondurasa, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 19.11.2014. 16:16h

Mis Hondurasa Marija Hoze Alvarado (19) i njena sestra Sofija Trinidad (23), za kojima se tragalo od prošle nedjelje, pronađene su mrtve u blizini mjesta u Santa Barbari gdje su nestale prije šest dana, piše AP.

Policija je saopštila da je Sofijin momak Plutarh Ruiz priznao gdje ih je sahranio uz pomoć saučesnika Arisa Maldonada, a obojica su uhapšeni.

Organi reda su naveli da je ubistva počinio Ruiz jer je njegova djevojka na zabavi te večeri plesala sa drugim muškarcem.

Uslijedila je svađa između njih dvoje, nakon čega je Ruiz nju i njenu sestru odvukao u auto. Kada su se udaljili,

ubio je Sofiju, a zatim i Mariju dok je pokušavala da pobjegne. Marija je nađena sa najmanje dvije prostrijelne rane na leđima, a Sofija sa jednom na prsima. Pištolj je policija kasnije pronašla kod Ruiza.

Marija je za mis Hondurasa proglašena u aprilu, a trebalo je da se danas u Londonu pridruži ostalim djevojkama, među kojima je i Nataša Novaković, mis Crne Gore, na pripremam za izbor za Mis svijeta, koji će se održati 14. decembra.

Bonus video: