Zaplijeno 500 grama heroina, municija i novac

Uhapšeni državljani Albanije N.D. i P.V.
63 pregleda 4 komentar(a)
heroin Bioče, Foto: Uprava policije
heroin Bioče, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 24.10.2014. 14:33h

Podgorička policija uhapsila je državljane Albanije N.D. i P.V. i oduzela 500 grama droge za koju se sumnja da je heroin, pet komada municije, novac u iznosu od 510 eura i vozilo korišteno u izvršenju.

"Policijski službenici su na osnovu operativnih informacija u mjestu Bioče, kontrolisali i zaustavili vozilo "Golf IV", u kome su se nalazili N.D. i P.V, državljani Albanije, nastanjeni u Podgorici. Pretresom vozila, na licu mjesta, u instrumental tabli ispred sjedišta suvozača u namjenski napravljenom prostoru ispod originalnog poklopca air-bega pronađeno je jedno veće PVC pakovanje u kome se nalazilo 500 gr. opojne droge za koju se sumnja da je heroin", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je zbog nemogućnosti detaljnijeg pretresa na licu mjesta vozilo prebačeno do službenih prostorija CB Podgorica, gdje je po naredbi Višeg suda, izvršen detaljan pretres i pronađeno pet komada municije kal. 7,62 mm, dva mobilna telefona, lična dokumenta na ime N.D. (vozačka dozvola i pasoš).

"Od V.P. je oduzet i novac u iznosu od 510 eura i lična karta za stranca na njegovo ime. Službenici Grupe za suzbijanje droge Podgorica su 23.10.2014. podnijeli krivičnu prijavu i VDT-u u Podgorici priveli oba lica, zbog osnova sumnje da su izvršili KD - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije

Bonus video: