Istraga o ubistvu Dragana Bećirovića: Saslušana petorica Danilovgrađana

Biznismen Dragan Bećirović ubijen je 10. aprila 2011. u Budvi ispred garaže stana u naselju Golubovina, kada ga je ubica iz pištolja pogodio u nogu
91 pregleda 6 komentar(a)
Dragan Bećirović ubistvo, Foto: Savo Prelević
Dragan Bećirović ubistvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.10.2014. 09:30h

Petorica Danilovgrađana u svojstvu građanina saslušavana su u okviru istrage o ubistvu Dragana Bećirovića, jer su se dvojica od njih u noći ubistva 10. aprila 2011. nalazila u Budvi.

Provjera Danilovgrađana uslijedila je nakon vještačenja listinga svih telefona koji su pomenute noći registrovani u Budvi.

Policija je uzimala izjave od Marka Šaranovića, Dragiše Vukašinovića, Miloša Draškovića, Milana Bulatovića i Vuka Kalezića.

Saslušavani Danilovgrađani poznati su su policiji po sitnim krađama i prestupima, ali, osim toga da su telefoni dvojice bili u Budvi u noći ubistva, nema opipljivijih dokaza da su oni u isto i umiješani.

Biznismen Dragan Bećirović ubijen je 10. aprila 2011. u Budvi ispred garaže stana u naselju Golubovina, kada ga je ubica iz pištolja pogodio u nogu. Zrno je oštetilo arteriju, zbog čega je Bećirović iskrvario.

Policija je u jednom trenutku pregovarala i sa mogućim zaštićenim svjedokom, koji je bio voljan da ispriča ko je i zbog čega ubio Bećirovića, ali to je propalo jer je svjedok odlučio da više ne sarađuje.

Bonus video: