Nikšićanin i Trebinjac osumnjičeni da su lažirali saobraćajnu nesreću

Bosanski mediji prenose da je policija saopštila da je osumnjičeni S.B, 29. januara na osnovu lažnog prikazivanja saobraćajne nezgode i oštećenja, od jedne osiguravajuće kuće naplatio 6.423 maraka
1 komentar(a)
novac, euro, Foto: Shutterstock
novac, euro, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.09.2014. 14:56h

Zbog sumnje da su fingirali saobraćajnu nezgodu, kako bi naplatili štetu od osiguravajućeg društva, trebinjska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv Nikšićanina M.Đ. i S.B. iz Trebinja.

To je saopšteno danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinja.

U saopštenju piše da je tamošnjoj policiji 21. oktobra 2013. godine prijavljeno da se na regionalnom putu, u mjestu Aranđelovo kod Trebinja, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali dvojica osumnjičenih. Trebinjac je tada bio za upravljačem "golfa", a M.Đ. je upravljao automobilom "opel".

"Izvršenim vještačenjem utvrđeno je da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi, te da prikazana oštećenja na vozilu nisu nastala u toj saobraćajnoj nezgodi", piše u saopštenju CJB Trebinje.

Bosanski mediji prenose da je policija saopštila da je osumnjičeni S.B, 29. januara na osnovu lažnog prikazivanja saobraćajne nezgode i oštećenja, od jedne osiguravajuće kuće naplatio 6.423 maraka.

Bonus video: