Podgorica: Bačena eksplozivna naprava na kiosk

Osim trafike, koja je bila meta bombaškog napada, prilično je oštećen i automobil mještanina tog naselja, koji je bio parkiran preko puta, a geleri su završili i u zidu kuće udaljene 50-ak metara
159 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2014. 06:24h

Policija traga za, za sada nepoznatim napadačima, koji su oko ponoći bacili eksplozivnu napravu na kiosk Podgoričanina Gorana Vuksanovića.

U eksploziji, koja se dogodila u Ulici Žrtava fašizma u podgoričkom naselju Konik, nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Osim trafike, koja je bila meta bombaškog napada, prilično je oštećen i automobil mještanina tog naselja, koji je bio parkiran preko puta, a geleri su završili i u zidu kuće udaljene 50-ak metara.

Inspektori podgoričke policije, koji su obavili uviđaj, izuzeli su tragove, koji će se vještačiti u danilovgradskom Forenzičkom centru.

Goran Vuksanović, koji je, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije vlasnik trafike, u žižu javnosti dospio je prije dvije godine.

Tada je Podgoričanin, koji je tvrdio da je otac zavisnika od droga, policiji ponudio "vjerodostojne" dokaze da se u toj trafici "heroin prodaje uz cigarete".

Policija, koja je reagovala nakon nekoliko dana, nije našla dokaze koji bi potkrijepili njegove tvrdnje, a Vuksanović je sve negirao.

Galerija

Bonus video: