Podgorica: Nakon masovne tuče, zapucano iz pištolja

Krivičnom prijavom obuhvaćeni i Filip Brnović (23), Miloš Vidmar (23), Ognjen Stanišić (20) i Nebojiša Braković (23)
422 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2014. 10:32h

Podgorička policija podnijela je Višem državnom tužiocu krivičnu prijavu protiv Danila Mandića (23), sinovca poslanika Andrije Mandića, zbog sumnje da je pokušao da ubije Balšu Bulatovića.

Mandiću se na teret stavlja i nasilničko ponašanje prema Veljku Radonjiću.

Krivičnom prijavom obuhvaćeni su i Mandićevi drugovi iz Zagoriča Filip Brnović (23), Miloš Vidmar (23), Ognjen Stanišić (20) i Nebojiša Braković (23), zbog sumnje da su tukli Bulatovića i Radonjića.

Policija vjeruje da je Mandić, 16. avgusta 2014. oko 03,55 časova, na Bulevaru Ivana Crnojevića u Podgorici ispalio više hitaca u pravcu Bulatovića.

Pucnjavi je prethodila svađa između Mandića, Brnovića, Vidmara, Stanišića i Brakovića sa jedne i Bulatovića i Radonjića sa druge strane.

Mandić je, kako se vjeruje, nasrnuo na Radonjića, dok su ostali krenuli na Bulatovića.

Zbog haosa u centru Podgorice reagovala je policija, a povrijeđeni Bulatović i Radonjić su prevezeni u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici, gdje je konstatovano da su zadobili lakše tjelesne povrede.

“Službenici CB Podgorica su, odmah po obavještenju o događaju, na lice mjesta uputili policijske službenike. O događaju su obaviješteni zamjenik višeg državnog tužioca u Podgorici i zamjenik osnovnog državnog tužioca u Podgorici”, navodi Uprava policije.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a izuzete čaure i tragovi su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Krivične prijave protiv svih aktera teškog incidenta u centru grada su tužiocu podnijete u redovnom postupku.

Bonus video: