Novi roman Gijoma Musoa u izdanju Nove knjige

"Kao i u svojim prethodnim romanima, Muso će i u ovom fascinantnom trileru uspjeti da nepredvidivim i šokantnim dešavanjima održi vašu pažnu do samog kraja"
165 pregleda 0 komentar(a)
Central park knjiga, Foto: Nova knjiga
Central park knjiga, Foto: Nova knjiga
Ažurirano: 28.08.2014. 12:32h

Novi roman jednog od najpoznatijih francuskih autora današnjice, Gijom Musoa "Central park" može se naći u izdanja izdavačke kuće Nova knjiga.

Majstor teatralnosti, neočekivanih zapleta i preokreta, Gijom Muso, radnju ovog romana započinje nesvakidašnjim početkom dana Alise i Gabrijela na klupi u Central parku.

Mlada Alisa, pariska policajka, i Gabrijel, američki džez pijanista, iako se ne poznaju i ne sjećaju se njihovog susreta , bude se na klupi u parku lisicama vezani jedno za drugo.

Noć prije Alisa je bila na zabavi sa drugaricama, dok je Gabrijel svirao klavir u klubu u Dablinu. Nemoguće? A ipak… Toliko pitanja…Kako su se našli u ovako opasnoj situaciji? Odakle krvave mrlje na Alisinoj košulji? Zašto jedan metak nedostaje iz njenog pištolja? Alisa i Gabrijel nemaju izbora - moraće se udružiti kako bi shvatili šta se sa njima desilo i kako na najbrži način da se vrate svojim normalnim životima. Istina koju će otkriti izmijeniće njihove živote iz korijena.

Kao i u svojim prethodnim romanima, Muso će i u ovom fascinantnom trileru uspjeti da nepredvidivim i šokantnim dešavanjima održi vašu pažnu do samog kraja.

Muso, po zanimanju profesor ekonomije, očaran književnošću i filmom, počeo je da piše još kao student.

Njegovi romani prodati su širom svijeta u više miliona primjeraka, prevedeni na više od 30 svjetskih jezika, a za sve romane su otkupljena i filmska prava.

Pažnju čitalačke publike skrenuo je svojim romanima: "Samo budi ovdje", "Zato što te volim", "Vrati mi se", "Zov anđela", "Djevojka od papira", "Sjutra" koje je objavila izdavačka kuća Nova knjiga.

Bonus video: