Herceg Novi: Pretresi na dvije lokacije, oduzete detonatorske kapisle, puške, municija

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi G.Ž. (21) policijski službenici su pronašli 24 komada električnih detonatorskih kapisli, 542 komada pištoljske i puščane municije različitog kalibra, dvije puške, optički nišan i tri okvira od automatske puške. Predmeti su oduzeti od N.Ž. (61) koji je srodnik G.Ž.
102 pregleda 0 komentar(a)
oružje, pištolj, municija, Foto: Shutterstock
oružje, pištolj, municija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.09.2018. 14:18h

Hercegnovska policija je juče izvršila pretres na dvije lokacije u tom gradu koje koriste dvije osobe i tom prilikom pronašla i oduzela detonatorske kapisle, puške, municiju, dokumentaciju koja će biti predmet provjere i ostale predmete.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi J.Ž. (27) policajci su pronašli i oduzeli dokumentaciju koja se odnosi na novčana potraživanja i kupoprodaju nepokretnosti i koja će biti predmet daljih kriminalističkih provjera, saopšteno je iz Uprave policije.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi G.Ž. (21) policijski službenici su pronašli 24 komada električnih detonatorskih kapisli, 542 komada pištoljske i puščane municije različitog kalibra, dvije puške, optički nišan i tri okvira od automatske puške. Predmeti su oduzeti od N.Ž. (61) koji je srodnik G.Ž. Pronađeno oružje, municija i drugi predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Protiv N.Ž. je podnijeta krivična prijava zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: