Sea Dance protekao mirno

Podgoričanin M.M. (29) osumnjičen je da je u noći između 17. i 18. jula napao G.A. (28), državljanina Bugarske i slomio mu nosnu kost
65 pregleda 6 komentar(a)
Rožer Sančez Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Rožer Sančez Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.07.2014. 15:31h

Festival Sea Dance u Budvi je protekao mirno i bez incidenata, a sve tri večeri bilo je po dvadesetak hiljada posjetilaca, ocijenila je Uprave policije.

"Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Budva su u sadejstvu sa službenicima drugih organizacionih jedinica, preduzeli brojne aktivnosti kako bi ovaj događaj protekao u najboljem redu. Tokom ova tri dana nije registrovano narušavanje javnog reda i mira u većem obimu niti ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja na putevima", saopšteno je iz ove ustanove.

Podgoričanin M.M. (29) osumnjičen je da je u noći između 17. i 18. jula napao G.A. (28), državljanina Bugarske i slomio mu nosnu kost, odnosno nanio tešku tjelesnu povredu. M.M. je, uz krivičnu prijavu, predat zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Kotoru.

Policijski službenici su procesuirali sedam lica, zbog sumnje da su počinila sedam krivičnih djela iz oblasti zloupotreba opojnih droga, od kojih su tri neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i četiri omogućavanje uživanja. Područnom organu za prekršaje u Budvi podnijeto je 16 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv 17 lica, zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotreba opojnih droga.

Oduzeto je ukupno 40 grama amfetamina (spid), 60 grama marihuane, 23 tablete ekstazija i 1,2 grama kokaina.

Bonus video: