Dočekivanje gostiju

Čanj: Zakupac plaže tukao turiste

Zakupac je tražio da iznajme ležaljke, a kada mu je ponestalo argumenata, krenuo je da tuče
363 pregleda 129 komentar(a)
barska Bolnica, Foto: Radomir Petrić
barska Bolnica, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 15.07.2014. 20:44h

Gotovo nestvarne scene viđene su u ponedjeljak oko podne na plaži u Čanju kada je zakupac Velizar Gardašević sa šest prijatelja, pesnicama i nogama, krenuo da se razračunava sa četvoro turista iz Srbije.

Lom na plaži nastao je zbog krajnje bizarnog razloga - turista iz Srbije Saša Rajšić odbio je da pomjeri peškir sa dijela plaže tik uz more, što je iznerviralo Gardaševića.

Zakupac je, prema informacijama iz policije, najprije pokušavao da otjera goste iz Srbije sa tog dijela plaže, sugerisao im da iznajme ležaljke, a kada mu je ponestalo argumenata, pronašao je nove - brutalnije metode.

Kako je saopšteno iz Uprave policije identifikovani su i uhapšeni Gardašević i još šest osoba - D.R. (33) iz Bara, M.J. (55) iz Bara, V.G. (43) iz Bara, N.G. (46) iz Nikšića, Lj.G. (21) iz Podgorice, J.G. (23) iz Nikšića i Z.L. (27) iz Bara, zbog sumnje da su počinili nasilničko ponašanje na štetu državljana Srbije Rašića, A.B, L.Č. i maloljetnog M.B.

"Osumnjičena lica se sumnjiče i da su, na štetu jednog od oštećenih – S.R, počinili i krivično djelo teška tjelesna povreda. Osnovano se sumnja da su navedenih sedam lica 14. jula oko 13.30 časova, na plaži u Čanju fizički napali oštećene i zadali im više udaraca po glavi i tijelu. Oštećenim licima je pružena medicinska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, Konstatovano je da je S.R. zadobio tešku tjelesnu povredu – potres mozga, dok su ostali oštećeni zadobili lakše tjelesne povrede. Osumnjičeni su, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, privedeni zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Opširnije u štampanom izdanju...