Mogući transferi nakon Mundijala - Sančes, Ćićarito, Baloteli, Marselo...

Malo poslova je završeno pred Svjetsko prvenstvo, tek nakon takmičenja u Brazilu velikani idu u kupovinu
93 pregleda 0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.06.2014. 19:08h

Nakon Mundijala mnogi igrači bi mogli da promijene timove, a najinteresantnija imena među njima su Aleksis Sančes, Havijer i Abel Ernandes, Romelu Lukaku, Mario Baloteli, Edin Džeko, Marselo..., navodi italijanska "Gazeta".

Sančes se povezivao sa Juventusom, što je i realna opcija za njega jer bi se uklopio u novi stil igre Antonija Kontea u formaciji 4-3-3. Barsa Čilenaca cijeni oko 25 miliona, a “dama” nema ništa protiv da isplati taj novac.

Juve je prvi u redu za kupovinu napadača Barselone, a prodajom Artura Vidala ili Pola Pogbe bi našla novac za transfer. Kao potencijalno pojačanje italijanskog šampiona se pominje i Lukaku...

Meksikanac Ćićarito nije mnogo igrao u Mančester junajtedu, pa bi poslije Svjetskog prvenstva mogao da napusti "crvene đavole".

Poslije Nemanje Vidića koji je otišao u Inter, mogao bi da mu se priduži i takozvani "mali grašak" kojeg vlasnik "neroazura" Erik Tohir izuzetno cijeni. Problem je taj što trener Intera, Valter Mazari, želi drugog Ernandesa, napadača Palerma, Abela, koji je ostao na "Renco Barberi" i nakon ispadanja u Seriju B.

Po njemačkom "transfermarketu", Urugvajac vrijedi 15 miliona, a ove sezone je uveo Palermo u Seriju A - postigao je 14 golova.

A šta tek reći za Balotelija? Nuđen je navodno Arsenalu za 30 miliona, da bi Silvio Berluskoni demantovao te navode. Sada je saga oko "nestašnog momka" dobila novo poglavlje. Moguć je odlazak u Bajern, a da u Grad mode umjesto njega stigne Mario Mandžukić.

Edin Džeko je takođe potencijalna meta velikih klubova, ali je prema najavama iz Engleske već dogovorio nastavak saradnje s Mančester sitijem.

Bek Real Madrida, Marselo, vrijedi oko 15 miliona eura, i za njega je zainteresovan Juve. Moguće je da Real kupi Vidala i da uz novac u Torino pošalje i brazilskog fudbalera.

Rezervni plan Juvea je Daril Janmat, defanzivac Fejnorda, koji na tržištu vrijedi dvostruko manje od Marsela. Međutim, italijanski mediji javljaju da će Holanđanina već kaparisao Napoli.

Kako god, očekuje se uzbudljivo ljeto na fudbalskom tržištu...

Bonus video: