Žabljak: Dvoje povrijeđeno u udesu

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima dr Zoran Tabaš kazao je „Vijestima“ da su povrijeđena lica primljena u pripitom stanju
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2014. 10:14h

Milorad Kosović (39) sa Cetinja i državljanin Srbije Branko Mojićević (49) iz Priboja, zadobili su tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedjelju oko 22 časa na izlazu iz Žabljaka prema mostu na Tari, u blizini hotela Zlatni bor.

Oni su se nalazili u vozilu marke Volkswagen Pasat (registarskih oznaka KO AR 063) kada su skrenuli sa puta i udarili u kamenu ogradu jedne od vikendica.

Nakon nezgode njih dvojica su vozilima hitne pomoći transportovani u pljevaljsku bolnicu. Kako saznajemo vozilom je najvjerovatnje upravljao Kosović jer prilikom dolaska policije na lice mjesta učesnici udesa bili su u zdravstvenoj ustanovi na Žabljaku.

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima dr Zoran Tabaš kazao je „Vijestima“ da su povrijeđena lica primljena u pripitom stanju.

"Kod Kosovića su konstatovana nagnječenja po tijelu i razderotine na glavi. Medicinski je zbrinut i transportovan u nadležnu zdravstvenu ustanovu u Podgorici. Mojićević je primljen u teškom stanju, sa poremećajem svijesti i životno ugrožen. Nakon dijagnostike i kliničkog pregleda ustanovljeno je nagnječenje mozga sa više krvarenja, rasjekotine na glavi kao i povrede desnog plućnog krila sa više preloma rebara. Obzirom da je državljanin Srbije on je transportovan do bolnice u Prijepolju gde su dalji tretman preuzele kolege iz Srbije", kazao je Tabaš.

Uviđaj je jutros obavio zamjenik ODT iz Pljevalja Milivoje Tomčić i policija sa Žabljaka koja je obezbjeđivala lice mjesta prije i tokom uviđaja. Saobraćaj na tom dijelu puta nije prekidan.

Galerija

Bonus video: