Domaći takmičari najbolji u kategoriji produkcija - pojedinačno

Proteklog vikenda u Danilovgradu održano je međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu "Montenegro open I 2014, Level III"
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.05.2014. 07:39h

Proteklog vikenda u Danilovgradu održano je međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu "Montenegro open I 2014, Level III" koje je pod pokroviteljstvom Crnogorske asocijacije praktičnih strijelaca organizovao klub Češka Zbrojovka Shooting Academy.

Na takmičenju je učestvovalo preko 60 strijelaca iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Rumunije, Grcke i Rusije koji su se oprobali u kategorijama produkcija - pojedinačno, standard - pojedinačno i produkcija - ekipno.

Takmičari su svoje vještine ispobali na 12 atraktivnih stejdževa, za čiji se dizajn posebno potrudio organizator u želji da prenese dio izazova sa svjetskih takmičenja.

U kategoriji produkcija - pojedinačno pobijedili su domaći takmičari - prvo mjesto osvojio je Milorad Janjušević, drugo Pavle Jablan a treće Nikola Vujović.

U kategoriji produkcija (ekipno) zlato je osvojio klub praktičnih strijelaca Češka Zbrojovka shooting academy Montenegro, srebro je pripalo je ekipi HS Tima iz Zagreba, a bronza ekipi Moskovie iz Rusije.

U kategoriji Standard-pojedinačno zlato je sa ubjedljivom pobjedom osvojio Davor Šišević iz Podgorice, srebro Slavko Radović sa Cetinja, a bronzu je za Sarajevo osvojio Dragan Mišanovic iz Kluba praktičnih strijelaca Point.

Bonus video: