Tvrdi da je direktorica marketinga Plantaža pretukla na ulici

Sekulić-Gvozdenović tvrdi da je prije dva dana, na pješačkom prelazu, Klikovac-Katinić prvo umalo udarila automobilom, a zatim pretukla
446 pregleda 42 komentar(a)
Maja Sekulić - Gvozdenović, Foto: Zoran Đurić
Maja Sekulić - Gvozdenović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.04.2014. 06:28h

Podgoričanka Maja Sekulić Gvozdenović podnijela je prijavu protiv direktorice marketinga Plantaža Vesna Klikovac Katanić, nakon što je ova, prema navodima Sekulić Gvozdenović, pretukla u Bloku V u Podgorici.

Sekulić Gvozdenović tvrdi da je prije dva dana, na pješačkom prelazu Bulevara Mihaila Lalića, Klikovac Katinić prvo umalo udarila automobilom, a zatim i pretukla.

“Bila sam na pješačkom prelazu kada mi se automobil prislonio uz nogu. Instiktivno sam udarila po haubi i rekla - 'alo ženo, da li si normalna, udari me'.

Ona je histerično skinula pojas, izašla iz automobila i počela da me čupa za kosu, da me vuče, da se razvlači sa mnom po ulici. Udarala me pesnicama i nogama, po glavi, po stomaku, tijelu, nogama. Nisam je takla, bila sam u šoku i nijesam umjela da se odbranim.

Iščupala mi je pramen kose”, ispričala je napadnuta žena.

Istakla je da je to bilo prvi put u životu da vidi ženu koja ju je napala. Kada joj je rekla da je ostavi na miru, jer će zvati policiju, tvrdi da se direktorica marketinga u Plantažama razgoropadila.

“Istrgla mi je telefon iz ruke i zafrljačila ga. Oštetio se. Rekla mi je - Kučko jedna, ajde sad zovi policiju' i ošamarila me. Naočari su mi poletjele dva metra. Toliko me izudarala da sam jedva održala ravnotežu na nogama. Naišla je neka žena i pokupila moje stvari, a zatim i moja koleginica, kojoj sam rekla da zove policiju”, ispričala je Sekulić-Gvozdenović.

Ona tvrdi da je Klikovac- Katanić, u čijem je automobilu bio i neki muškarac, koji je sve vrijeme mirno posmatrao scenu, krenula da bježi kada je čula da stiže policija.

“Okupljeni ljudi su stali ispred njenog automobila i nije mogla proći. Krenula je u rikverc, ali nije mogla ni nazad od drugih automobila.

Policija je došla brzo. Tada sam joj rekla da ne mogu da vjerujem što je uradila i da za takvo ponašanje zaslužuje da bude ubijena. Nisam joj ništa uradila, samo sam prelazila ulicu i prosto mi je nevjerovatno da nešto takvo može da se desi - iz čista mira, prvo mi je ugrozila sigurnost kolima, a onda umjesto da se izvini, ona histerično skače na mene”, kazala je.

Dodala je da ih je policija obje povela u Centar bezbjednosti, odakle su je odveli u Urgentni centar. Ljekari su joj konstatovali oguljotine na podlakticama i hematome na glavi. Na butini ima veliki podliv.

“Ta žena ima godina da može da mi bude majka. Dijete ne vaspitavam batinama i ne mogu da dozvolim da na mene neko diže ruku. Mogla sam ispred njenog auta da igram crnogorsko, mogla je da zove policiju, a nikako da me udara.

Prijavila sam je, jer ako joj ovo prođe, ona će tako da tuče redom”, rekla je. Istakla je da je, osim batina, doživjela užasnu sramotu, jer je Klikovac-Katanić napala na ulici, pred više ljudi.

“Ona će sugurno proći nekažnjeno jer je žena na poziciji. Ja nemam veze, ali hoću da se čuje da osoba koja rukovodi drugima, napada nedužne ljude”, kazala je. Iz policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da je sa prijavom protiv Klikovac- Katinić upoznat tužilac, koji je ocijenio da nema elemenata krivičnog djela.

“Vijesti” juče nijesu uspjele stupiti u kontakt sa Klikovac-Katnić.

Direktorica Plantaža Verica Maraš, kazala je da ne zna ništa o prijavi protiv svoje koleginice i da nema komentar.

Bonus video: