Cetinjani uhapšeni zbog sumnje da su počinili tešku krađu

Policijski službenici su uspjeli da pronađu otuđene predmete i vrate ih oštećenoj
0 komentar(a)
hapšenje, Foto: Arhiva "Vijesti"
hapšenje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.04.2014. 15:37h

Cetinjani V.V. (19), R.V. (18) i S.V. (18) uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

Policijski službenici su nakon višednevnih i aktivnosti na rasvjetljavanju teške krađe počinjene na štetu S.J. iz Podgorice, identifikovali V.V, R.V. i S.V. koji se sumnjiče za pomenuto krivično djelo.

"V.V, R.V. i S.V. su se, kako se sumnja, 20. marta 2014. godine, dovezli vozilom marke „Seat“, sa kojeg su prethodno skunuli registarske tablice, u mjesto Dodoši – Cetinje, na oko 100 metara udaljenosti od kuće – vlasništvo oštećene, nakon čega su V.V. i R.V. došli do pomenute kuće, dok je S.V. ostao kod vozila.

Sumnja se, da je V.V. po dolasku do pomenute kuće, upotrebom podesnog sredstva, obio prozor na kući, nakon čega su on i R.V. ušli u unutrašnjost kuće, odakle su otuđili jedan plazma televizor, jedan DVD aparat i jednu muzičku liniju, dok je S.V. dovezao vozilo do kuće oštećene, kako bi u njega smijestili otuđene stvari. Potom su, sumnja se, V.V. i R.V, obili prozor i balkonska vrata drugih prostorija kuće, ali iz tih prostorija nijesu ništa otuđili", navodi se u saopštenju Uprave policije.

V.V, R.V. i S.V. su, kako se sumnja, otuđene predmete prodali na području Cetinja.

Policijski službenici su uspjeli da pronađu otuđene predmete i vrate ih oštećenoj.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, o kompletnom događaju je obaviješten Zamjenik osnovnog državnog tužioca u Cetinju kojem su V.V, R.V. i S.V, uz izvještaj, juče, predati na dalju nadležnost.

Bonus video: