Forum mladih SDP-a će donirati knjige prikupljene tokom "Večeri umjetnosti"

"Ovo je jedan od načina da se promoviše i afirmiše kreativnost mladih"
68 pregleda 2 komentar(a)
Forum mladih Bar, Foto: Forum mladih Bar
Forum mladih Bar, Foto: Forum mladih Bar
Ažurirano: 29.03.2014. 10:31h

Forum mladih SDP iz Bara juče je u Dvorcu kralja Nikole organizovao “Veče umjetnosti”, za koje je ulaznica bila knjiga. Namjera je, navode iz barskog Foruma mladih, da prikupljene knjige budu donirane prilikom obilježavanja Svjetskog dana knjige, 23. aprila.

Gosti su imali priliku da čuju recitaciju Radmile Škuletić, pijanistkinju Meritu Subašić – Šabanović, nastup harmonikaša Dina Beharovića i da uživaju u plesnom nastupu Selme i Samira Bajrovića.

"Riječ je o prvom u nizu događaja posvećenih umjetničkom stvaralaštvu, koji će organizovati Forum mladih, čiji je cilj da u okviru tekućih aktivnosti obrazuju, uključe i zainteresuju širu javnost za umjetnost i stvaralaštvo mladih ljudi.

Ovo je jedan od načina da se promoviše i afirmiše kreativnost mladih, koji svojim talentom svima nama šalju jasnu poruku da je umjetnost glasnik produhovljenosti jednoga društva. Forum mladih, kao organizacija koja je posvećena mladima ima potrebu da afirmiše umjetničko stvaralaštvo mladih ljudi i smatra da to treba da bude jedan od prioriteta lokalnih samouprava", saopšteno je iz Foruma mladih Bar.

Bonus video: