Nikšićka policija rasvijetlila nekoliko krađa

Radoman Petrušić (31) i Ratko Damjanović (34) se sumnjiče da su sredinom februara iz porodične kuće V.R. koja je u izgradnji ukrali dvoje drvenih vrata sa štokovima
205 pregleda 0 komentar(a)
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.03.2014. 16:16h

Nikšićka policija je krajem februara i početkom marta rasvijetlila više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Vladimir Adžić (19) se sumnjiči da je 8.februara provalio u market „Maja Piko“, koji se nalazi u Ulici Nikole Tesle, i tom prilikom otuđio veću količinu alkoholnog pića, enegretskih napitaka i konditorskih proizvoda vrijednosti oko 410 eura, kao i depozit iz kase u iznosu od 50 eura.

Protiv njega je nadležnom tužilaštvu, u redovnoj proceduri, procesuirana krivična prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Radoman Petrušić (31) i Ratko Damjanović (34) se sumnjiče da su sredinom februara iz porodične kuće V.R. koja je u izgradnji ukrali dvoje drvenih vrata sa štokovima, dok se Petrušić sumnjiči i da je iz te kuće otuđio deset jastuka od eko kože, tabure od eko kože, 25 paketa parketa i kesa sa bravama. Ukupna vrijednost ukradenih stvari, čiji dio je pronađen i vraćen vlasnici, je oko hiljadu eura.

Petrušiću i Damjanoviću, koji su povratnici u vršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, je nakon saslušanja kod sudije za istrage određen pritvor i isti su sprovedeni u ZIKS Spuž. I Peru Damjanoviću (32), takođe povratniku u vršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, je nakon saslušanja kod sudije za istrage određen pritvor i sproveden je u ZIKS.

On je osumnjičen da je 27.februara pokušao da opljačka market „Roda“, koji se nalazi u Ulici Serdara Šćepana.

Bonus video: