PAOK dobio 5. trenera u sezoni!

Iako je tek prošla prva polovina sezone, PAOK je već dobio petog trenera! Na klupu solunskog kluba je došao Jorgos Jacis
1 komentar(a)
Jorgos Jacis, Foto: Paokvolley.gr
Jorgos Jacis, Foto: Paokvolley.gr
Ažurirano: 31.01.2014. 15:28h

Promjene trenera u sportu, pa čak i česte, postale su potpuno uobičajena stvar, iako do rokada na klupi dolazi i kada nije kriv (lakše je promijeniti trenera nego više igrača).

Čelnici grčkog odbojkaškog kluba PAOK, međutim, ove sezone trenere mijenjaju toliko često, da su se u solunskim kladionicama pojavila i mogućnost klađenja na vrijeme ostanka svakog šefa stručnog štaba ovog kluba.

NIako je tek prošla prva polovina sezone, PAOK je već dobio petog trenera! Na klupu solunskog kluba je došao Jorgos Jacis. Situaciju u klubu, možda, najbolje odslikava naslov poznatog odbojkaškog portala Worldofvolley.com.

„Is this the most insecure job ever?” (Da li je ovo najnesigurniji posao u istoriji), napisali su na ovom portalu, pitajući se da li je dolaskom Jacisa završeno sa smjenama na klupi PAOK-a.

Prije Jacisa, PAOK su od početka sezone, redom, vodili Stelios Kazasis, Alekos Leonis, Aris Jamakidis i Tanasis Strandzalis, koji je na klupu solunskog kluba stigao prije manje od mjesec!

"Odavde uvijek zanimljivih vijesti. Braća Grci", uz osmijeh je za „Vijesti” kazao crnogorski repezentativac Simo Dabović, bivši tehničar Budvanske rivijere, koji je sredinom mjeseca napustio PAOK i prešao u redove gradskog rivala Arisa, prije dolaska Jacisa.

Nakon 13 kola, PAOK (ima utakmicu manje) je 6. na tabeli sa 18 bodova, odnosno po šest pobjeda i poraza. PAOK nikada nije bio šampion Grčke, niti je igrao finale plej-ofa...

Bonus video: