UZNEMIRUJUĆI VIDEO Podgorica: Otrovan pas, vlasnici prijavili komšinicu

Vlasnici smatraju da je žena sa snimka najvjerovatnije ranije otrovala još jednog od njihovih pasa, kao i još nekoliko komšijskih pasa nađenih u neposrednoj blizini, jer su se sva trovanja dešavala u kratkom vremenskom razdoblju
225 pregleda 0 komentar(a)
Trovanje psa Donja Gorica, Foto: Privatna arhiva
Trovanje psa Donja Gorica, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.08.2018. 13:51h

U podgoričkom naselju Donja Gorica otrovan je vlasnički pas, a porodica tvrdi da je to učinila njihova prva komšinica.

Kako su kazali, dana kada je pas otrovan su bili odsutni svega tri sata, a sve je zabilježeno na video-snimku sa sigurnosne kamere, koji su bili primorani da ugrade nakon što im je prije godinu i po dana takođe otrovan pas. U dvorištu imaju četiri psa, koji su svi udomljeni sa ulice.

"Po kamerama smo vidjeli da je otrov hladno i planski ubacila, u naše dvorište, naša prva komšinica, žena stara 75 godina. Žena koja se nikada nama nikada nije žalila na te pse, i sa kojom smo imali sasvim dobar komšijski odnos", tvrdi porodica.

Smatraju da je ona ranije najvjerovatnije otrovala još jednog od njihovih pasa, kao i još nekoliko komšijskih pasa nađenih u neposrednoj blizini, jer su se sva trovanja dešavala u kratkom vremenskom razdoblju.

JWPlayer video mesto

Porodica je podnijela krivičnu prijavu protiv komšinice za koju sumnjaju da je odgovorna za trovanje psa, a iz Uprave policije su kazali da rade na slučaju.

"Centru bezbjednosti Podgorica danas je podnijeta prijava od strane vlasnice otrovanog psa a u vezi sa njihovim sumnjama da je pas otrovan prije četiri dana u njihovom dvorištu u naselju Donja Gorica u Podgorici. Službenici CB Podgorica su o zaprimanju prijave odmah obavijestili nadležnog tužioca i preduzeće sve mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja ovog događaja u konsultaciji sa tužiocem", stoji u saopštenju policije.

JWPlayer video mesto

Bonus video: