Reljić: Očekivao sam da ćemo igrati bolje

"Belogorje je bilo veoma motivisano, i u takvim uslovima nismo imali šansi. Želim im da osvoje Ligu šampiona", kazao je nakon meča Reljić
0 komentar(a)
Reljić i Marković, Foto: Saša Jončić
Reljić i Marković, Foto: Saša Jončić
Ažurirano: 22.01.2014. 22:27h

Trener odbojkaša Budvanske rivijere Siniša Reljić je nakon današnjeg poraza od Belogorja (3:0), koji je značio i eliminaciju iz daljeg takmičenja u Ligi šampiona, kazao da ne zna “šta se danas desilo sa njegovim igračima”.

“Očekivao sam da ćemo igrati bolje nego što smo to uradili. Belogorje je igralo veoma jako, i moram da im čestitam na pobjedi. Teško je igrati protiv takve ekipe bez pravog učinka korektora, kao što je danas bio slučaj. Uz to, Belogorje je bilo veoma motivisano, i u takvim uslovima nismo imali šansi. Želim im da osvoje Ligu šampiona", kazao je nakon meča Reljić.

Kapiten Milan Marković je čestitao Belogorju na plasmanu u narednu rundu.

"Zasluženo su pobijedili i pokazali, po meni, da su možda prvi favorit za osvajanje Lige šampiona, jer se radi od ekipi koja je sastavljena od vrhunskih asova. Jednostavno, danas je bilo teško igrati protiv njih. Imali smo dosta problema u napadu, nisu realizovali neke lopte na jedan blok, što nas je koštalo. A oni su stvarno sve svoje situacije rješavali lagano", rekao je “Vijestima” kapiten Budvana Milan Marković.

Ukupan utisak o ovogodišnjem nastupu u Ligi šampiona više je nego pozitivan. Budvani su prošli grupnu fazu sa četiri pobjede i dva poraza, bili najprijatnije iznenađenje LŠ, pošto su u grupi dva puta savladali poljsku Rešoviju. "Mastori sa mora" su pokazali i kvalitet i karakter.

"Možemo da budemo zadovoljni našim nastupom, ekipa je pokazala da ima veliki potencijal. Ako ostane kostur ekipe i za narednu sezonu, uz možda neka pojačanja, ekipa može sljedeće sezone imati još veće ambicije", dodao je Marković, kome je istekao ugovor, kao i Milošu Ćulafiću, ali će situacija oko odlazaka ili ostanaka biti jasnija u petak, nakon sastanka sa čelnicima kluba.

Trener Belgoroda Genadi Šipulin kazao je da je njegova ekipa ostvarila prvi cilj.

“Polako pronalazimo našu pravu igru, i zaista smo htjeli da prebrodimo ovu rundu. Ovom pobjedom osjećam da smo napravili i dobru pripremu za finalni turnir Kupa Rusije u Belgorodu”, rekao je Šipulin.

Bonus video: