Uhapšen u zasjedi: Osumnjičen da je pljačkao kladionice u Budvi, Baru i Nikšiću

"Osumnjičeni P.Š. je, kako se sumnja, dva krivična djela u Budvi – razbojništvo i tešku krađu počinio u februaru ove godine"
274 pregleda 3 komentar(a)
lopov, novac, pare, pljačka, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, novac, pare, pljačka, krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.08.2018. 10:47h

Podgoričanin P.Š. (26) osumnjičen je da je počinio četiri razbojništva i tešku krađu u Budvi, Baru i Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije.

On je uhapšen u zasjedi budvanskih policajaca, a onda je priveden državnom tužiocu u Kotoru uz posebne izvještaje kao dopune krivičnih prijava "prethodno podnijetih protiv nepoznatog izvršioca".

"Osumnjičeni P.Š. je, kako se sumnja, dva krivična djela u Budvi – razbojništvo i tešku krađu počinio u februaru ove godine", navodi se u policijskom saopštenju.

On se sumnjiči da je 20. februara ušao u kladionicu „Volcano d.o.o. Vezuv“,u naselju Podkošljun, gdje je prijetnjom da će izvaditi nož iza pojasa radnicu primorao da mu preda pazar u iznosu od 570 eura.

"P.Š. je, sumnja se, krivično djelo teška krađa počinjeno na drzak način izvršio osam dana kasnije, 28.02.2018. godine, u objektu kladionice „Lob“ u naselju Podkošljun odakle je, dok je radnica sjedjela za pultom, iz ladice radnog stola koji se nalazio do pulta izvadio i otuđio kovertu u kojoj je nalazilo 400 eura. Tokom kriminalističke obrade ova dva predmeta rasvijetljena su još tri krivična djela za koja se sumnjiči P.Š, i to dva krivična djela razbojništvo počinjena u januaru i avgustu ove godine u Baru na štetu dva objekta sportskih kladionica „Volcano d.o.o. Vezuv“ i jedno krivično djelo razbojništvo u Nikšiću počinjeno u februaru ove godine takođe na štetu objekta sportske kladionice „Volcano d.o.o. Vezuv“", dodaje se u policijskom saopštenju.

Bonus video: