U Kolašinu povrijeđen pješak

Vlahović se kretao iz pravca grada, iz sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i oborio M.R. koji je šetao sa drugaricom
174 pregleda 0 komentar(a)
Auto udes, Foto: Shutterstock
Auto udes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.12.2013. 13:13h

M. R. (14) teže je povrijeđen sinoć oko 23 sata i 15 minuta kada ga je, dok je pješačio u naselju Smajlagića Polje, kolima udario Radovan Vlahović (22).

Kako je za „Vijesti“ kazala zamjenica osnovnog državnog tužioca Maja Šćepanović, Vlahović se kretao iz pravca grada, iz sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i oborio M.R. koji je šetao sa drugaricom.

„Vlahoviću je određeno četrdesetosmolasnovno zadržavanje u prtvoru, a istraga o razlozima ove nesreće je u toku. Prema informacijama koje imam M.R. je teže povrijeđen. Na liječenju je u podgoričkom KC “ – kazala je on.

Šćepanović je potvrdila i da je Vlahović, nakon što povrijeđenog dječaka uzeo u svoja kola i krenuo sa njim ka Hitnoj pomoći, imao još jednu nezgodu. Pri ulasku na parking kolašinskog Doma zdravlja udario je u metalnu ogradu.

„U kolima je, pred Vlahovića i povrijeđenog M.R. bilo još jedno lice. Prilikom udaranja u ogradu u blizini Hitne pomoći niko nije povrijeđen“, rekla je zamjenica osnovnog državnog tužioca.

Bonus video: